Servisne

Popravka veze u Rudničkoj ulici

Voda u šahti, potreban je iskop u Rudničkoj ulici kod broja 12b, a zbog intervencije na priključnoj vezi, radovi će se izvoditi i u Goričkoj ulici. Zbog popravke priključne veze, nije planiran prekid u vodosnabdevanju ali ukoliko to bude bilo neophodno vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Rudničkoj i Goričkoj ulici.

Popravka kvara u ulici Boška Buhe

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Boška Buhe kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Boška Buhe.

Popravka mreže u naselju Deveti Maj 

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda kod broja 124. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

Produžetak radova u selu Ljuberađa

Nastavljaju se radovi u selu Ljuberađa na više lokacija: preko puta škole, na putu za Linovo i kod drugog mosta. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Ljuberađa.

Popravke kvarova na prvim ventilima 

Zbog radova na popravci prvih ventila u selu Paljina, u naselju Nikola Tesla – 1. Maj 4, u selima Berčinac, Miljkovac, Mramor – Batušinački put, Vrtište – Pobede 9, Donja Trnava – Vojislava Simića 8, Bubanj Selo – 29. Novembar 14, u Niškoj Banji – Vidoja Jovanovića 26 i 31 vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Milenka Stojkovića 19, Jovana Babunskog 1, u selu Popovac – Mileta Đurđanovića 131, Husinskih rudara 14, u naselju Beograd Mala – Ovčepoljska 60, Dragoljuba Jovanovića Draže 19, na Toponičkom putu – Grupa građana 77, u naselju Ratko Jović – Svetozara Jovanovića 17 – Ratka Jovića 11 – Kravljanska 3, Humska bb, Ražanjska 8, Trupalska 12, u selu Mramor – Uroša I Vukanovića 10 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u Čairskoj, Proleterskoj i ulici Stanka Vlasotinčanina kao i na bulevaru Sv. Pantelejmona.

Davanje priključne veze na Gabrovačkom putu.

Ispiranje ulične mreže u ulici Svetislava Jovanovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com