Servisne

Popravka mreže u naselju Gornja Vrežina

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjaju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama u gradu:

POPRAVKA MREŽE U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda curi na glavnom ventilu, nužan je iskop u naselju Gornja Vrežina ispod igrališta. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova na prostoru naselja Gornja Vrežina.

NASTAVAK RADOVA U SELU SEČANICA

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulicama Dimitrija Davidovića, Ljubomira Ljubomirovića i Kapetana Bojana Denića. Zbog radova, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Sečanica.

POPRAVKA KVARA NA TRGU PAVLA STOJOKOVIĆA

Voda na površini, potrebna je intervencija na Trgu Pavla Stojkovića kod broja 13. Zbog rekonstrukcije priključne veze u šahti, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru od pekare „Anton“ do Trga Kralja Aleksandra.

POPRAVKA KVARA U ZVORNIČKOJ ULICI

Voda na površini, potrebna je intervencija u Zvorničkoj ulici kod broja 4. Zbog osposobljavanja servisnog ventila, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Zvorničkoj ulici kao i okolnim ulicama: Kotorskoj, Šarplaninskoj, Kolubarskoj, Dubrovačkoj i Živorada Kostića Moravca.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Gornja Toponica – Kralja Petra 4, u selu Čokot – 29. Novembra 18, u selu Gornje Međurovo – Gojka Jankovića bb, u selu Donja Toponica – kod Transformatora, u naselju Nikola Tesla – Niška 106, u Niškoj Banji – Carice Teodore, u selu Jelašnica – Đorđa Kurtaka i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com