Servisne

Popravka mreže u Gornjem Matejevcu

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac u ulici Kraljevića Marka kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Kraljevića Marka ali je moguć prekid na prostoru kod škole i pumpne stanice.

Popravka veze u Gornjem  Matejevcu

U planu je druga intervencija u naselju Gornji Matejevac u Sportskoj ulici kod broja 6. Zbog popravke priključne veze vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Sportskoj ulici.

Intervencija na mreži u Fruškogorskoj ulici

Voda na površini, nužan je iskop u Fruškogorskoj ulici kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Fruškogorskoj ulici ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Kolarskoj, Javorskoj, Bečejskoj i delu Borske ulice.

Popravke kvarova na delu Gabrovačkog puta

Voda puni šahte, potrebni su iskopi u ulici Gabrovački put II deo kod brojeva 3, 32 i 58e. Zbog popravke priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru II dela Gabrovačkog puta.

Popravka mreže u selu Krupac

Krupac u glavnoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Krupac.

Popravka kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Pasi Poljana – Grigorija Đaka bb – Serdara Jola Piletića 18, Jovana Babunskog 2A, u selu Lalinac – Moravska 13, u ulici Borivoja Gojkovića 3, Đorđa Blagojevića Bore 3, u selu Gornji Matejevac – Bojina bb – Stanoja Glavaša 2, u selu Gornja Toponica – Vuka Karadžića 6, u selu Trupale – Kardeljeva 10, na Mramorskom Brdu – „Frikom“ – TD „Timikom pleks“, u Knez Selu – majora Vladana Mikićevića 12/a, u selu Donje Međurovo – Vojislava Ilića 12, u Niškoj Banji – Carigradska 35, u Bubanj Selu – Maršala Tita 100, u selu Gabrovac – Nišavska 5, u selu Jelašnica – br. 20 – Rudarska kolonija, u naselju Suvi Do – Bulevar Svetog Cara Konstantina – „Kuzman“ doo, u naselju Nikola Tesla – Rade Končara 27 – Niška 47 i 69 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika na Bulevaru dr Zorana Đinđića.

Čišćenje atmosferskih slivnika u ulici Jovana Ristića.

Redovno ispiranje ulične mreže u ulici Jovanke Bončić.

Ispiranje priključne veze zbog snimanja i provera priključka u ulici Ilindendskoj 46.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com