Servisne

Popravka kvarova u naselju Pantelej

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

POPRAVKA KVARA U BUBANj SELU

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Đačko ostrvo kod broja 4.. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici kao i na prostoru Bubanj sela.

POPRAVKA KVAROVA U NASELjU PANTELEJ

Voda na površini, nužni su iskopi u Knjaževačkoj ulici kod broja 61 i ulici dr Vojislava Vučkovića kod broja 31. Zbog radova na priključnim vezama, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru od ulice Vase Pelagića do Dubrovačke.

POPRAVKA KVARA U SELU ČAMURLIJA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Slavoljuba Stanisavljevića kod broja 27. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Čamurlija.

INTERVENCIJA U ULICI KONRADA ŽILNIKA

Voda na povšini, nužan je iskop u ulici Konrada Žilnika kod broja 12. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici i okolnim ulicama Uroša Predića i delu Dragiše Cvetkovića.

RADOVI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda sa ulice otiče u šahtu korisnika, potreban je iskop u ulici Radivoja Dinulovića kod broja 8. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama Smederevska 19, Gabrovački put II deo 32 i 145, Mokranjčeva 19, Timočka 17, u selu Popovac – Dragoljuba Đorđevića bb, u selu Medoševac – Ivana Krstića Belog 14a i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Kej 29. decembar, Igmanska, Zetska.

Obrada prodora slivničkih priključaka u šahti u ulici Vojvode Mišića.

Služba za odnose sa javnošću JKP“Naissus“ Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com