Servisne

Popravka kvarova u Gornjem i Donjem Matejevcu

JKP "Naisuss" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu:

Izbija voda na zelenoj površini, potreban je iskop u ulici Trg Učitelja Tase, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Trg Učitelja Tase, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Ljubićskoj i Hajduk Veljkovoj.

POPRAVKA KVAROVA U GORNjEM I DONjEM MATEJEVCU

Voda na površini, nužan je iskop u Gornjem Matejevcu, na uglu ulica Vodovodske i Padinske, kod grobljanskog rezervoara. Ukoliko se završi tehnička priprema izvršiće se iskop i u Donjem Matejevcu, u ul. Anastasija Petkovića, kod broja 51. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova na prostoru Gornjeg i Donjeg Matejevca.

INTERVENCIJA U SELU ČAMURLIJA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Vojnika Slobodana Gašparića, kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Čamurlija, i na delu Čamurlijskog puta.

POPRAVKA MREŽE U NIŠKOJ BANjI

Voda na trotoaru, potreban je iskop u ul. Čegarskoj, kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čegarskoj ulici.

RADOVI U NASELjU RATKO JOVIĆ

Voda na površini, potreban je iskop u Gornjoadrovačkoj ulici, kod broja 8. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gornjoadrovačkoj ulici.

RADOVI U GORNjEM KOMRENU

Tokom dana obavljaće se iskop na pronalaženju šahte na potisnom cevovodu na uglu ulica Braće Mitića i Danila Price. Zbog radova na vodovodnoj mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Potrebna je zamena prvih ventila u ulicama: Bubanj Selo – Maršala Tita 34, Suvi Do: Sotira Zdravkovića bb i Vićentija Beševića 4, naselje Kožara – Železnička 150, Niška Banja – Trg Republike 36. Zbog popravke priključnih veza, biće kraćih prekida u vodosnabdevanju do 15 časova na navedenim lokacijama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ul. Rastka Nemanjića 14, Gabrovac – Bledska bb, Gabrovac – u. Pobede 119/a i 132, Alekse Nenadovića 22, Mirisnih Vrba 8, Niška Banja – Čegarska bb, Niška Banja – Srpskih junaka 28, Nova železnička kolonija 13/II, Medoševac – ul. Veljka Vlahovića 5 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Žarka Jerkovića, Bubanjska, Srpskih junaka (Niška Banja).
Davanje priključka u ulicama: Branka Radičevića 28 i Veselina Krajačića 91.
Usisavanje šahti za potrebe izgradnje na izvorištu Medijana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com