Servisne

Popravka kvara u Vukmanovskoj ulici  

Voda sa ulice puni šahtu i izlazi na ulicu, potreban je iskop u Vukmanovskoj ulici kod broja 8. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u Vukmanovskoj ulici.

Radovi na mreži u Knez selu
Voda na ulici, potreban je iskop u Gradačkoj ulici, kod škole. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u gornjem delu Knez Sela, iznad škole.

Radovi u selu Medoševac 
Voda sa ulice puni šahtu, ručnim iskopom je u ulici Trg republike, kod broja 61a pronađen servisni ventil i voda je zatvorena noćas u 1:30 sati. Zbog popravke priključne veze ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ali je moguć prekid i u ulici Trg republike.

Popravke vodovodne mreže u selu Donja Trnava
Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama: Ljubisava Simića bb i Maršala Tita, kod broja 28. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru sela Donja Trnava.

Popravka kvara u naselju Dolac
Voda na površini, potreban je ručni iskop u naselju Dolac, iznad kamenoloma – na putu za selo Dolac. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u naselju Dolac.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selima Medoševac i Popovac. Popravke se obavljaju na sledećim lokacijama i mogući su prekidi u snabdevanju vodom do 15 sati: Medoševac – ul. Đuke Dinić 1, Maršala Tita 42, Dimitrija Tucovića 49, Moša Pijade 7, Veljka Vlahovića 13; Popovac – Borisa Kidriča 35, Mile Đurđanović 29, i na još nekim adresama.
Popravke se obavljaju i na adresama: naselje Deveti maj – ul. Zelena 2, Đorđa Andrejevića Kuna 53, Petra Petrovića 25/a, Gutenbergova 14, Zlatiborska 40, Bračka 13, Vojislava Vučkovića 4, Beogradska 2, Nišavska 7, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Marka Jovanovića, Koste Abraševića i Ivana Milutinovića.

Ispiranje ulične mreže u ulici Obrena Nikolića.

Utvrđivanje kvara na kanalizacionoj mreži i popuna udarne rupe u naselju Suvi Do, u ul. Maršala Tita.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com