Servisne

Popravka kvara u ulici Vase Čarapića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

KVAR NA MREŽI U ULICI VOŽDA KARAĐORĐA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Vožda Karađorđa kod broja 33. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru od ulice Dobrile Trajković do Zelengorske i Vojvode Mišića.

POPRAVKA KVARA U ULICI VASE ČARAPIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vase Čarapića II prilaz bb. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za II prilaz ali je moguć prekid i u ulici Vase Čarapića.

INTERVENCIJA U SELU POPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Mileta Đurđanovića kod broja 60. Zbog popravke priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mileta Đurđanovića ali je moguć prekid i na prostoru sela Popovac i Medoševac.

PRODUŽETAK RADOVA U SELU MOKRA

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u selu Mokra između pumpne stanice i škole i ispred predpumpne stanice. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru sela Mokra.

POPRAVKA KVARA U SELU SEČANICA

Radovi na vodovodnoj mreži u selu Sečanica, u ulici Dimitrija Davidovića kod prve autobuske stanice. Zbog intervencije, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru sela Sečanica.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: Vase Albanca 23, Radnih brigada 14, Vranjanska 9, Uroša Predića 14a, Bože Dreničkog 5 i 14, Vidoja Jovanovića 16, Svrljiškog partizanskog odreda 35, Ljube Nenadovića 5, Gabrovački put 8, Marina Držića 112, Sestre Baković 2b, Gabrovačka reka 100 i 108, Ljubomira Nikolića 53, Gadžinhanska 12, Božidara Miljkovića 12, Pantelejska 40 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Ispiranje ulične mreže u ulicama Sime Dinića (Novo Selo) i Vojvode Gojka (kod palilulske rampe).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com