Servisne

Popravka kvara u ulici Stanoja Glavaša

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U ULICI STANOJA GLAVAŠA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Stanoja Glavaša, kod broja 37. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Stanoja Glavaša.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU PODVINIK

U toku su radovi na vodovodnoj mreži u naselju Podvinik. Zbog intervencije veza, biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 15 sati u naselju Podvinik, na prostoru od pumpne stanice Podvinik 1 do rezervoara Podvinik 2.

NASTAVAK RADOVA U ČEGARSKOJ ULICI

Voda sa ulice otiče u priključnu šahtu, nužan je iskop u Čegarskoj ulici, kod kasarne. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čegarskoj ulici ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Milojevoj, Skadarskoj i Jovana Jovanovića Zmaja.

PRODUŽETAK RADOVA U KNEZ SELU

Nastavljaju se radovi od prošle nedelje u Knez Selu, u ulici Sv. Ilije. Zbog slabog pritiska u mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Knez Sela.

POPRAVKA KVARA NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na ulici, potreban je iskop na Mramorskom brdu, kod firme Techno Naisss Group. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prtostoru Mramorskog brda.

PRODUŽETAK RADOVA U SELU LjUBERAĐA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na više lokacija u selu Ljuberađa. Zbog intervencija, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru sela Ljuberađa.

RADOVI NA ČAMURLIJSKOM PUTU

Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru Čamurlijskog puta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com