Servisne

Popravka kvara u ulici Lole Ribara

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

RADOVI U NASELjU DEVETI MAJ

U toku su prethodnog dana najavljeni radovi na prevezivanju novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu u naselju Deveti maj, u Oplenačkoj ulici. Zbog intervencije, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Oplenačkoj i ulici Pasjačkih partizana kao i u selima Lalinac, Lalinske pojate i Sečanica.

POPRAVKA KVARA U ULICI LOLE RIBARA

Voda curi na šiberskoj kapi, potreban je iskop u ulici Lole Ribara bb, kod zgrade RTS-a. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Lole Ribara.

INTERVENCIJA U SELU POPOVAC

Voda sa ulice otiče u šahtu, nužan je iskop u ulici Jablaničkoj kod broja 33. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Jablaničkoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Popovac.

POPRAVKA KVARA U ULICI DR VOJISLAVA VUČKOVIĆA

Nastavljaju se radovi na saniranju kvara u ulici Dr Vojislava Vučkovića kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdenjvanju do 15 sati u pomenutoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA U SELU JELAŠNICA

Voda sa ulice otiče u dvorište korisnika, u toku je hitan iskop u selu Jelašnica, u ulici Solunskih junaka kod broja 23 i potom je potreba intervencija u ulici Pančićevo sokaće kod broja 35. Zbog popravki vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru sela Jelašnica.

INTERVENCIJA U ULICI PATRISA LUMUMBE

Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Patrisa Lumumbe kod broja 22. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Patrisa Lumumbe.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: naselje Deveti maj – Topličkog partizanskog odreda 116, Ražanjska 32, naselje Mramorsko brdo – Niška 166B, 9. maj 6, Despota Đurđa 8a, Gadžinhanska 14, Kovanlučka 81 i 149, Belenijeva 11, Bulevar Nemanjića 110 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.
Ispiranje kanalizacione mreže u ulicama Tome Rosandića i Vojvode Gojka (kod palilulske rampe).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com