Servisne

Popravka kvara u ulici Jove Tošića

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

POPRAVKA KVARA U ULICI JOVE TOŠIĆA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Jove Tošića kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže, biće prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Jove Tošića.

RADOVI NA MREŽI U ULICI MILANA ANDONOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Milana Andonovića kod broja 19. Zbog radova na mreži moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici 8. Marta.

INTERVENCIJA U ULICI ĐURE JAKŠIĆA

Voda izbija na površinu, potreban je iskop u ulici Đure Jakšića kod broja 17. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, biće prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Đure Jakšića.

RADOVI NA REZERVOARU U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, potreban je iskop u Sinđelićevoj ulici kod broja 10, rezervoar Štrapa. Zbog radova na rezervoaru, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u kraćim vremenskim intervalima u delu Gornjeg Matejevca odakle se korisnici snabdevaju vodom iz rezervoara Štrapa.

POPRAVKA KVARA U SELU SUPOVAC

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Supovac, u ulici Srećka Andrića kod broja 25. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju Kitice.

INTERVENCIJA U SELU SEČANICA

Usled radova na premeštanju vodomera korisnika, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u sledećim ulicama: Dimitrija Davidovića, Ranka Žeravice, Aleksandra Nikolića, Ljubomira Ljubomirovića, Jovana Rajića, Kapetana Bojana Denića, Sime Ćirkovića i Vodnika Vitomira Kuzmanovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Krupac, u naselju Branko Bjegović – Miročka 4, u selu Hum – Vukadina Stevanovića 27, u ulici Gordane Todorović 5, u naselju Brzi Brod – Jastrebačka 29, Kamenička 38, Miroslava Jovanovića Mime bb, Lovćenska 8, Milenka Stojkovića 19, u selu Donji Matejevac – Vrbica bb, 25. Maja 9, Humska 2, Novice Žikića Bože 1, Derokova 54 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com