Servisne

Popravka kvara u ulici Jovana Apela

JKP “Mediana” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U SELU PALjINA

Produžavaju se radovi od prethodnog dana u selu Paljina. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Paljina. Do završetka radova, auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom dežuraće u centru sela.

NASTAVAK RADOVA U KNEZ SELU

Produžavaju se radovi, od prethodnog dana u Knez Selu, u ulici Sv. Ilije kod broja 25. Zbog popravke priljučne veze i regulisanja pritiska, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

RADOVI NA MREŽI NA VREŽINSKOM BULEVARU

Zbog povezivanja vodovodne mreže, moguć je kraći prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na Vrežinskom bulevaru.

POPRAVKA KVARA U ULICI JOVANA APELA

Usled radova trećeg lica, oštećena je vodovodna mreža u ulici Jovana Apela kod broja 16. Zbog popravke cevovoda, u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Apela.

RADOVI NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Hajduk Veljkovoj kod broja 1 i gašenje stare mreže u ulici Trg Republike bb. Zbog radova na vodovodnoj mreži moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Hajduk Veljkovoj ulici.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DONjA VREŽINA

Voda na površini, potreban je iskop u Skopskoj ulici kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Skopskoj ulici.

INTERVENCIJA U ULICI STANOJA GLAVAŠA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Stanoja Glavaša kod broja 37. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Stanoja Glavaša.

NASTAVAK RADOVA U NASELjU DEVETI MAJ

Produžavaju se radovi u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 78a. Ukoliko se omoguće uslovi za nesmetan rad ekipe, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice TPO.

INTERVENCIJE U SELIMA ČOKOT, VRTIŠTE I TRUPALE

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selima Čokot, u ulici Ive Lole Ribara kod broja 31, selu Vrtište, u ulici Sretenjskoj kod broja 6 i selu Trupale, u ulici Cara Lazara kod broja 51. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u navedenim ulicama.v

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com