Servisne

Popravka kvara u ulici Franca Vintera

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu:

RADOVI NA MREŽI U DONjEM MATEJEVCU

Voda sa ulice dolazi u objekat, potreban je iskop u naselju Donji Matejevac, u ulici Kralja Aleksandra, kod “Kolomace“. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru Donjeg Matejevca.

POPRAVKA KVARA U ULICI FRANCA VINTERA

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje deoničnog zatvarača u ulici Franca Vintera bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Franca Vintera.

INTERVENCIJA U SELU MILjKOVAC

Voda na ulici, potrebna je intervencija u selu Miljkovac. Zbog radova na mreži moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru sela Miljkovac.

POPRAVKA KVARA U ULICI RATKA SOFIJANIĆA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Ratka Sofijanića kod broja 7. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Ratka Sofijanića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: Knjaževačka 7, naselje Deveti maj – Topličkog partizanskog odreda 34b, Beloljinska 1, selo Lalinac – Jastrebačka 41 i 61, Todora Milovanovića 67, Nikolaja Velimirovića 21, Videna Jovanovića 44, Dimitrija Tucovića bb, Milana Toplice 4a, Dušana Trivunca 3a, Milana Rakića 3, Koče Racina 14, selo Popovac – Vojnika Milana Jovanovića 38, Ivangradska 11, Ive Ćipika 15 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika po nalogu uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša na bulevaru Sv. Cara Konstantina.

Provera kanalizacije u ulici Hajduk Veljkova 47.

Ispiranje u ulici Vojvode Gojka (kod palilulske rampe).

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com