Servisne

Popravka kvara u ulici Despota Đurđa

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Despota Đurđa kod broja 20/a. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Despota Đurđa.

Popravka kvara u naselju Pantelej 
Voda na asfaltu, potrebno je osposobljavanje deoničnog zatvarača na uglu ulica Knjaževačke i Vase Pelagića i iskop na uglu ulica Vase Pelagića i dr Vojislava Vučkovića. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru od ulice Pane Đukića do Druge proleterske brigade.

Popravka kvara u Proleterskoj ulici
Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u Proleterskoj ulici kod broja 2. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Proleterskoj ulici.

Nastavak radova u selu Ljuberađa
Nastavljaju se radovi u selu Ljuberađa na više adresa preko puta škole i na putu za Linovo. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Ljuberađa.

Intervencija u selu Supovac 
Obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Svetog Lazara bb. Zbog otklanjanja problema slabog pritiska u mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u selu Supovac.

Radovi na mreži na Batušinačkom putu
Voda izbija pored puta i otiče u dvorište. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru Batušinačkog puta i Mramorskog brda.

Popravke kvarova na prvim ventilima
Zbog radova na popravci prvih ventila u selu Donja Toponica – Dom kulture, u selu Donje Međurovo – Maršala Tita 36 i 57 – Vojislava Ilića 13 – Šumadijska 20 – Miloša Obilića 23, u selu Mezgraja – Maršala Tita bb, u selu Mramor – Uroša I Vukanovića 10, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Medoševac – Proleterska 34 – Maršala Tita 40, Janisa Janulisa 20, Majakovskog 23, u selu Gornje Međurovo – Milana Jovanovića 6, Banjska 7, Nobelova 7, na Vizantijskom bulevaru 14, Ljube Ilića Stoleta 12, Bore Vukmirovića 12, Branka Miljkovića 68, Krste Stefanovića 15, Puškinova 19, Južnomoravske brigade 61, Dimitrija Dragovića 41, Žarka Đurića 47, Majakovskog 57, Petra Aranđelovića 24, Mihajla Pupina 12, Dušana Popovića 36, u selu Mramor – Batušinački put, Dragoljuba Petrovića Timošenka 9 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u ulici Ratka Vukičevića, Kraljevića Marka, u naselju Durlan i na bulevaru Sv. Pantelejmona.
Otpušenje instalacija u Dušanovoj 101 i kod Medicinskog fakulteta.
Ispiranje ulične mreže u ulici Svetislava Jovanovića.
Usisavanje priključne šahte u ulici Ljube Nenadovića (KC Niš).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com