Servisne

Popravka kvara u ulici Branka Miljkovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

POPRAVKA KVARA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornja Vrežina, u ulici Svetog Apostola Mateja. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u u ulici Svetog Apostola Mateja, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornja Vrežina.

KVAR NA MREŽI U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u Vodovodskoj ulici, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vodovodskoj i okolnim ulicama: Padinskoj, Karićevoj, Kapetana Rašića, Kapetana Kanačila, Rajićevoj i u delu Obilićeve.

PRODUŽETAK RADOVA U ČARNOJEVIĆEVOJ ULICI

Nastavljaju se radovi na zameni prvog ventila u Čarnojevićevoj ulici kod brojeva 6-8. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čarnojevićevoj, i okolnim ulicama: Branka Radičevića, Gavrila Principa, Jovana Babunskog, Kumanovskoj i Rudničkoj. Zbog intervencije moguć je prekid u snabdevanju vodom i u Gradskoj opštini Palilula.

INTERVENCIJA U ULICI VOJVODE MIŠIĆA

Voda na površini, potreban je iskop zbog osposobljavanja servisnog ventila u ulici Vojvode Mišića, kod broja 54a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vojvode Mišića.

POPRAVKA KVARA NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na površini, potreban je iskop na Mramorskom brdu, preko puta “Frikoma“. Zbog zamene priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Mramorsko brdo.

PRODUŽETAK RADOVA U SELU DIVLjANA

Nastavljaju se radovi u selu Divljana. Tokom današnjih radova, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

POPRAVKA KVARA U ULICI BRANKA MILjKOVIĆA

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Branka Miljkovića, kod broja 134. Planirana je popravka bez zatvaranja, ali ukoliko bude neophodno, biće u prekidu vodosnabdevanje nekih dva sata na širem prostoru, u okolnim ulicama: Patrisa Lumumbe, Naserovoj, 27. Marta, Radoja Dakića, i u delu Branka Miljkovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: Videna Jovanovića 44, Dimitrija Tucovića bb, Milana Toplice 4a, Dušana Trivunca 3a, selo Supovac – Vikend naselje, Jovana Babunskog 30, Nikole Kopernika 5, Milana Rakića 3, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika po nalogu uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša u Šumatovačkoj ulici.

Čišćenje slivnika po nalogu u ulici Dušana Popovića.

Ispiranje mreže u ulici Tome Rosandića.

Popravka kolektora i usisavanje u ulici Čedomira Krstića (Pasi Poljana).

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com