Servisne

Popravka kvara u Sremskoj ulici

Voda na površini, potreban je iskop u Sremskoj ulici kod broja 19. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u delu Sremske ulice.

Intervencija u ulici dr Milenka Stojkovića

Voda na površini, potreban je iskop u ulici dr Milenka Stojkovića kod broja 10. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

Intervencija u Goričkoj ulici 

Radovi na gašenju stare i priključenju na novoizgrađenu mrežu u Goričkoj ulici. Zbog više intervencija, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru Goričke ulice.

Popravka kvara u naselju Mramorski potok 

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Dinastije Velimirović kod broja 29. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Mramorski potok.

Intervencija u selu Donje Međurovo  

Voda u šahti, potrebna je intervencija u ulici Maršala Tita kod broja 42. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć kraći prekid i na prostoru sela Donje Međurovo.

Popravka kvara u selu Divljana

Voda u šahti, potrebna je zamena prvog ventila u selu Divljana kod mosta. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Divljana.

Intervencija na toponičkom putu  

Voda puni šahtu, potrebna je intervencija u ulici Ernesta Hemingveja kod broja 45. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

Popravke kvarova na prvim ventilima 

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Mokranjčeva 97A, u selu Gornji Matejevac – Stanoja Glavaša 2, Ljube Didića 45, u naselju Pasi Poljana – Učitelj Spiridona 5, Dojranska 18, Ktitor 17, Učitelj Tasina 3, 7. Jula 35 (lokal 5) i 40, Gabrovački put II drugi deo, Miloša Obilića 16 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.
Nastavak pripremnih radova u selu Paljina i neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u ulicama Vojvode Gojka, Dušana Popovića i na bulevaru Nemanjića.

Ispiranje zbog snimanja i provera ulične kanalizacije u ulici Crvenih javorova.

Otpušenje kanalizacije u ulici Dimitrija Tucovića bb („Infrastrukture Železnice Srbije“).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com