Servisne

Popravka kvara u selu Medoševac

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu:

POPRAVKA KVARA U SELU MEDOŠEVAC

Voda puni šahtu, potrebni su iskopi u selu Medoševac, u ulicama Veljka Vlahovića kod broja 5 i Moše Pijade kod broja 11. Zbog popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama a moguć je prekid i na prostoru sela Medoševac.

INTERVENCIJA U ULICI JOVANA APELA

Zbog radova na vodovodnoj mreži u ulici Jovana Apela, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u u istoimenoj ulici.

POPRAVKA KVARA U NIŠKOJ BANjI

Voda sa ulice otiče u dvorište korisnika, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Vidoja Jovanovića kod broja 42. Zbog zamene priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vidoja Jovanovića.

POPRAVKE KVAROVA U SELU VRTIŠTE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Vrtište – vikend naselju u Delničkoj ulici kod broja 23. Zbog zamene prvog ventila, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru vikend naselja. U selu Vrtište, tokom dana obavljaće se popuna rova u Beogradskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU DONjE MEĐUROVO

Voda u šahti, potrebna je intervencija u ulici Moše Pijade, kod broja 17. Zbog osposobljavanja prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Moše Pijade, ali je moguć prekid i na prostoru sela Donje Međurovo.

POPRAVKA KVARA U SELU ČOKOT

Voda u šahti, potrebna je intervencija u selu Čokot, u ulici Ive Lole Ribara kod broja 18. Zbog osposobljavanja prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ive Lole Ribara ali je moguć prekid i na prostoru sela Čokot.

INTERVENCIJA NA TOPONIČKOM PUTU

Voda u šahti, potrebno je osposobljavanje prvog ventila na Toponičkom putu, u ulici Dr. Vladana Đorđevića, kod auto-servisa. Zbog intervencije, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dr. Vladana Đorđevića.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Niška Banja, u Sinđelićevoj ulici kod restorana Devet Jugovića. Zbog zamene vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Niške Banje u ulicama: Sinđelićevoj, Kraljevića Marka, Trg Republike i Tošketovoj. Zbog težine kvara prioritet su radovi u Sinđelićevoj, a odlaže se intervencija u ulici Vidoja Jovanovića.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com