Servisne

Popravka kvara u Pantelejskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

NASTAVAK RADOVA U NIŠKOJ BANjI

Nastavljaju se radovi na saniranju havarija u Niškoj Banji, u ulici Trg Republike bb (kod Termi). Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulicama Trg Republike i slabiji pritisak na mreži u ulici Vidoja Jovanovića i sporednim ulicama.

RADOVI NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Tokom dana, obavljaće se radovi u naselju Niška Banja, u ulici Jovana Popovića. Zbog prevezivanja vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

POPRAVKA KVARA U PANTELEJSKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potrebno raskpopavanje u Pantelejskoj ulici kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Pantelejske ulice.

INTERVENCIJA U SELU TRUPALE

Voda koj curi na ulici ulazi u dvorište korisnika, potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Cara Lazara kod broja 29. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Cara Lazara.

AUTO-CISTERNE SA PIJAĆOM VODOM

Auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom danas će biti na lokaciji u selu Donje Vlase.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: Jovana Dučića 42, Žrtava fašizma 7, Ljubomira Nikolića 98, Doktora Dragutina Petkovića 27, Vojina Krajinovića Golemog 16, Gabrovački put 5 – prilaz br. 9, selo Donje Međurovo – Koste Pavlovića 26, Božidarčeva 13, Dravska 11, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com