Servisne

Popravka kvara u naselju Pantelej

Voda izbija između šahte i ulice, potreban je iskop u ulici Mihajla Golubovića kod broja 2. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru ulice Mihajla Golubovića.

Intervencija na uglu Katićeve i Kraljevića Marka

Voda curi iz hidrantske kape, potreban je iskop na uglu Katićeve i Kraljevića Marka. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Katićevoj, Kraljevića Marka, Dositeja Obradovića, Jablaničkoj, Dečanskoj i delu Jug Bogdanove.

Popravka mreže u selu Krupac

Novi kvar u selu Krupac, potreban je iskop u ulici Banjica bb. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Krupac.

Produžetak radova u Goričkoj ulici 

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Goričkoj ulici na gašenju stare i priključenju na novoizgrađenu mrežu. Zbog više intervencija, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru Goričke ulice.

Radovi na mreži u selu Gornja Trnava 

U planu su radovi na ugradnji regulatora pritiska u selu Gornja Trnava. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u selu Gornja Trnava.

Popravke kvarova na prvim ventilima 

Zbog radova na osposobljavanju prvih ventila u selu Gornja Trnava – Đure Jakšića 21 i Maršala Tita 42, u Novom Selu – Topličkog Partizanskog Odreda 19, u selu Supovac – Vikendaška bb, u selu Trupale – Nišavska 25, na Batušinačkom putu 26 moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Vojvode Stepe 4, Todora Milovanovića 55, u Knez Selu – Voje Miloševića 22, Ovčepoljska 4, Episkopska 19, Obrenovićeva 69, Nikole Pašića 34 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.
Nastavak pripremnih radova u selu Paljina i neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u Zetskoj i ulici Vojvode Mišića.

Ispiranje ulične kanalizacije u ulici Tome Rosandića.

Otpušenje atmosferskog slivnika u Njegoševoj ulici kod broja 6b.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com