Servisne

Popravka kvara u Bubanjskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

KVAR NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Zorana Cige Stojanovića, kod brojeva 1 – 3. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zorana Cige Stojanovića.

POPRAVKA KVARA U BUBANjSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Bubanjskoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Bubanjskoj ulici.

INTERVENCIJA U ULICI JOSIPA SLAVENSKOG

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Josipa Slavenskog, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Josipa Slavenskog.

POPRAVKA KVARA U NASELjU TREBENjE

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Trebenje, ispred Knez Sela. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u naselju i Knez Selu.

POPRAVKA KVARA U NIŠKOJ BANjI

Voda puni šahtu, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 69/a. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U SELU BELOTINAC

Tokom dana obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u selu Belotinac. Zbog ugradnje vodomera u Njegoševoj ulici biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Belotinac.

INTERVENCIJE PO ŠAHTAMA U SELU MEZGRAJA

Voda puni šahte, potrebna su osposobljavanja prvih ventila u selu Mezgraja, u ulicama: JNA, Koče Popovića i Prvomajskoj. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru sela Mezgraja.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: Kalač brdo 58, Starca Vujadina 24/2, Oskara Daviča 4, Trg Svetog Save bb, Videna Jovanovića 16, Vazduhoplovaca bb, Miluna Tošića Luna 4, Đorđa Blagojevića 3, Kolo Srpskih sestara bb, Humska 4 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com