Servisne

Popravka kvara u Bubanj selu

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

RADOVI NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Sime Dinića bb. Zbog radova na priključnoj vezi, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Čokot.

POPRAVKA MREŽE U SELU SUPOVAC

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Sv. Lazara bb. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Supovac.

POPRAVKA KVARA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na ulici, potrebna su raskopavanja u ulicama generala Koste Protića kod broja 82 i Hansa Kristijana Andresena od broja 6. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenim ulicama kao i na prostoru naselja Gornja Vrežina.

POPRAVKA KVARA NA GABROVAČKOM PUTU

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Generala Mihajla Filipovića kod broja 21. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na Gabrovačkom putu.

INTERVENCIJA U SELU GABROVAC

Voda na površini, potreban je iskop u Prvomajskoj ulici kod broja 31. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici kao i na prostoru sela Gabrovac.

POPRAVKA KVARA U BUBANj SELU

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Đačko ostrvo kod broja 4. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici kao i na prostoru Bubanj sela.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Vožda Karađorđa 116, Todora Milovanovića 57, Drvarska 5, Vojvode Mišića 58, Majke Jevrosime 13, na Bul. Nemanjića 67/a – Zona I, Izvorska 8, na Gabrovačkom putu – Ribarska 12, Jovana Babunskog 30, u naselju Pasi Poljana – 1300 kaplara – Šumarska, Merošinska 2C, Njegoševa 6, Radoja Domanovića 19, u naselju Gornja Vrežina – Matice Srpske 9 – Kalenićka 2, u naselju Brzi Brod – Milorada Čavdarevića 4 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Jovana Skerlića, Stevana Nemanje, Bojana Mitrovića.

Provera kanalizacije zbog prijema u ulici Živka Grujića (Donji Matejevac).

Usisavanje i ispiranje šahte u ulici Maršala Tita (Suvi Do).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com