Servisne

Popravka kvara na Toponičkom putu  

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Stevana Sinđelića bb kod vinograda. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici i selima Čamurlija, Trupale, Vrtište Mezgraja i Gornja Toponica.

Radovi u naselju Pasi Poljana  
Voda na ulici, potrebni su iskopi u ulici Učitelja Spiridona bb ispod crkve i kod broja 16. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Učitelja Spiridona ali je moguć prekid i u delu naselja Pasi Poljana.

Intervencija u selu Popovac  
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Mileta Đurđanovića kod broja 99. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Mileta Đurđanovića.

Popravka kvara u Knez Selu  
Voda na ulici, potrebna su raskopavanja u ulicama Hajduk Veljka kod brojeva 127 i 186 i Svetog Ilije kod broja 57. Zbog popravki kvarova na vodovodnoj mreži i priključnim vezama, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Knez Selu.

Popravka kvara u naselju Nikola Tesla 
Voda izbija na površinu, potreban je iskop u ulici Devet Jugovića kod broja 18. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Devet Jugovića.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u Novom Selu – Jastrebačkih partizana 20A i Vojvođanska bb – Jasenovačka 4, u selu Knežica – Vojvode Mišića bb – Šantićeva 2, u selu Čokot – 29. Novembra 21, na Mramorskom Brdu – Batušinačka 6 i 14, ulici Starine Novaka 4, Jug Bogdanovoj 29 (stambena zgrada), Žarka Đurića 17. Zbog popravke priključnih veza, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Zdravke Vučković bb, u selu Popovac – Mileta Đurđanovića 29, na Banjskoj rampi – Vuka Karadžića 1, u naselju Deveti Maj – Branislava Mišića Kamenka 6, u selu Donje Međurovo – Šumadijska 18, Rudnička 22, U Knez Selu – Gradačka bb, Gorička 53 i 69, Čarnojevićeva 6-8 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Mišarska, Vojnička, naselje Stevan Sinđelić.

Ispiranje ulične mreže u ulici Ozrenski odred.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com