Servisne

Popravka kvara na mreži u naselju Vinik  

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Petra Božovića kod fazanerije. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Vinik.

Kvar na mreži u naselju Pantelej
Voda na ulici, nužan je iskop na uglu ulica Milana Andonovića i Temske. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenim ulicama.

Radovi na vezi u Voždovoj ulici 
U toku dana obavljaće se radovi na zameni servisnih ventila u ulici Vožda Karađorđa kod broja 51. Zbog radova na priključnoj vezi, vodosnabdevanje će biti u kraćem prekidu od 10:30 do 12:30 časova na prostoru od ulice Vojvode Mišića do Sinđelićevog trga.

Radovi na vezi u selu Gabrovac 
Tokom dana obavljaće se radovi na raskopavanju i zameni priključne veze u Vukmanovskoj ulici kod broja 17/a. Zbog radova na priključnoj vezi, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Gabrovac.

Kvar na vezi u selu Gornja Toponica  
Voda na asfaltu, potrebno je raskopavanje u ulici Carice Milice bb. Zbog radova na priključnoj vezi, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Gornja Toponica.

Intervencije u selu Ljuberađa 
U toku dana obavljaće se radovi na više lokacija u selu Ljuberađa. Zbog radova na vodovodnoj mreži i priključnim vezama, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Ljuberađa.

Popravka kvara na Mramorskom brdu 
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci kvara na priključnoj vezi kod skretanja za Batušinac. Zbog radova na priključnoj vezi, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru Mramorskog Brda.

Popravke kvarova na prvim ventilima  
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u naselju Pantelej – Mavrovska 2, Đorđa Andrejevića Kuna 3, 9, 15, 21, 68 i 71, Borska 8. Zbog popravke priključnih veza, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Voždovoj 51, u Niškoj Banji – Cara Konstantina 23 – Sinđelićeva 50, u selu Dolac – Nišavska 31 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: 63. padobranske brigade, Bubanjska dolina, Njegoševa.

Sečenje asfalta u ulici Jovana Ristića.

Popunjavanje rupe na kolovozu rizlom u Negotinskoj ulici.

Ispiranje atmosferske kanalizacije na bulevaru 12. Februar.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com