Servisne

Popravka kvara na Gabrovačkom putu

U planu je intervencija u ulici generala Dragoljuba Stakovića kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici generala Dragoljuba Stakovića, ali je moguć prekid i u delu Gabrovačkog puta.

Popravka mreže u naselju Nikola Tesla 

Voda curi na hidrantu, potrebna je intervencija u Zaplanjskoj ulici kod brojeva 62-64. Zbog radova na sanaciji kvara, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Zaplanjskoj ulici.

Popravka kvara u Čemerničkoj ulici 

Voda izbija na površinu pored drveta, potreban je iskop u Čemerničkoj ulici kod broja 36. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Čemerničkoj.

Popravke kvarova u Knez Selu

Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama Voje Miloševića i Oraovačkoj. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama i vrlo izvesno na prostoru Knez Sela.

Intervencija u ulici vodnika Srdjana Stančetića  

U planu je intervencija u ulici vodnika Srđana Stančetića bb. Zbog slabog pritiska u mreži, obaviće se iskop i vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici.

Intervencija u Studeničkoj ulici 

Voda puni šahtu, potrebna je intervencija u Studeničkoj kod broja 8. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Gabrovački put II deo 37, Babički odred 8A, 22, 26 i 41, Aleksandra Stojanovića 25, u selu Mezgraja – Peka Dapčevića 2, Dragoljuba Ilića 7, u selu Hum – Vukadina Stevanovića 12 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.
Nastavak pripremnih radova u selu Paljina i neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika na bulevaru Nemanjića i Knjaževačkoj ulici.

Ispiranje ulične mreže u ulici Tome Rosandića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com