Društvo

Poplava na Keju na Bulevaru Nemanjića u Nišu, voda ulazi u podrume (FOTO+VIDEO)

Na keju kod pešačkog mosta, u ulici Branka Krsmanovića, izliva se velika voda, javljaju Nišlije.

Prema njihovim rečima voda se izliva na mestu gde EMS mesecima unazad izvodi radove, odmah pored bedema. Podrumi zgrada su već poplavljeni, a stanari su se sami borili sa vodenom stihijom.

“Voda je popavila veći deo keja, parking i došla do zgrada. Prodire u podrume ljudima”, kažu građani.

Ekipe JKP “Naissus” su na terenu i pokušavaju da zaustave vodu. Korisnici u tom delu grada su bez vode, a kako ističu saniranje će potrajati nekoliko dana.

“Privatna firma koja je izvodila radove je probušila vodovodnu cev. Radi se o ozbiljnom kvaru. Nama su sve ekipe na terenu”, rekli su u ovom preduzeću.

U tom delu grada grade se podzemni dalekovodi.

 

Foto i video: Doris Krstić

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Privatni investitori su razjebala grad. Treba im naplatiti više milionske kazne za uništenje kanalizacione i vodovodne mreže!

  2. Nece biti problem samo voda gradjanima nego i sam dalekovod kad se postavi. Nije problem dalekovod sto se postavlja , problem je sto se ne postavlja kako treba. Kroz grad dalekovod ide od 13kv do 18 kv i na dubini neki dva metra dok ovaj dalekovod je pocetna 220kv do 480kv dubina metar ipo a razdaljina bukvalno dva metra .Sama pomisao na magnetno zracenje ne na napon struje to su dve razlicite stvari ovaj dalekovod bi morao da ode na minimum 10m dubine i razdaljine odvojeno od stanovnistva od 100 do 200 m.Razlika je ta lajcki da vam predstavim kada vas pogodi metak u levoj nozi a u desnoj raketa da li ce ista rupa da bude .

  3. Grad Niš ne postoji. Radi apsolutno ko šta i kako hoće. Već je ista firma uništila vodovonu cev i sad ponovo. Sedne radnik za bager i kopa, boli ga uvo. Došo iz Inđije, bez kontrole, skice… Svaka čast niškoj vlasti na maćehinsko. odnosu prema gradu

  4. A ti mi se izgleda dobro razumeš u energetiku i zračenja ko Marica u kriv racku.Gde samo posisa toliku pamet majke ti.30 godina sam u energetici i nisam znao da postoji naponski nivo od 13 do 18 kv.Svašta čovek sazna u životu pogotovo od OVAKVIH stručnjaka.

  5. Градска власт се залаже за Ниш на води. Етé им га!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com