Društvo

Popisano oko 90 odsto stanovnika Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga

Na području Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga do sada je popisano oko pola miliona ljudi, što je oko 90 odsto u odnosu na procenjeni broj stanovnika u prošloj godini, izjavila je regionalni koordinator u popisu stanovništva za ta tri okruga Vesna Cakić.

Cakić je rekla da je na području grada Niša do sada popisano 220.000 stanovnika, što je oko 94 odsto od očekivanog broja.

“Popisano je oko 90 odsto domaćinstava i u samom smo finišu popisa na području Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga. Nema naznake da se popis neće završiti 31. oktobra, naprotiv mislim da ćemo jedan ili dva dana ranije završiti i u Nišu i na području sva tri okruga”, izjavila je ona.

Cakić je kazala da ima dovoljan broj popisivača i da su pojedini od njih već završili svoje popisne krugove pa su im dodeljeni novi kućni brojevi onih popisivača koji sporije rade.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. To jednostavno nije tačno. Odgovorno tvrdim da neparni brojevi u ul. Ljube Nenadovića nisu popisani niti se zna kada će i hoće li uopšte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com