Društvo

Pop simfonija Ane Stanić stiže u Niš

Posle uspešnih koncerta u Beogradu i Novom Sadu kantautorka mnogobrojnih hitova, Ana Stanić, sa svojom „Pop simfonijom” stiže i u Niš! U magičnoj emociji nastaloj spajanjem popa i roka sa klasikom, publika će moći da uživa 24.janura u Domu vojske u Nišu.

„Ispunila mi se dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra. Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncerte u Beogradu i Novom Sadu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe. Uživam sa mnogobrojnim muzičarima na sceni, u svakoj otpevanoj noti, razmeni energije sa publikom.

Foto Live production

Sad pozivam sanjare, nepopravljive romantike i nežne buntovnike iz Niša da zajedno doživimo priču za pamćenje” izjavila je vidno ubuđena Ana

Foto: Live production

Dođite da uživate i da čujete pesme „Grad, Molila sam anđele, Za 20, 30 godina, Neka gori sve, Više nisi moj”, i mnoge druge u novom ruhu.

Karte možete nabaviti na blagajni Doma vojske i u sistemu tickets.rs .

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com