Promo

Ponuda specijaliteta koja se ne odbija – Restoran Crystal Light

JEDINSTVEN zbog hrane, pića, prostora...

Meni restorana hotela Crystal Light  obiluje specijalitetima internacionalne kuhinje koji su veoma traženi na svim meridijanima, najbolje se pripramaju ovde u Nišu to znaju redovni gosti ovog restorana. Pažljivo birana kvalitetna pića učiniće boravak nezaboravnim a užitak nemerljivim.

Nadomak centra grada na Bulevaru Dimitrija Tucovića 186 u restoranu hotela Crystal Light možete da uživate u jelima koja će na vas ostaviti jak utisak.

Iznenadite svoja čula nesvakidašnjim ukusima, doživljaj koji se pamti i ukusi koje nećete pronaći na drugom mestu samo su neki od razloga zašto već danas treba da rezervišete svoj sto u ovom restoranu.

Foto: Hotel Crystal Light

“Čarobno iskustvo koje će vas učiniti bogatijima plod je puno ljubavi i truda vrhunskih kulinara koji vešto prepliću ono najbolje iz tradicija internacionalne i domaće kuhinje”, poručuju iz hotela Crystal Light.

Za danas smo za vas odabrali par jela, a na vama je da odlučite.

Rezervišite svoje mesto još danas, priuštite sebi i svojim prijateljima ono najbolje što niško gostoprimstvo ima, ljubaznost, dobru hranu, kvalitetna pića i merak kakav se pamti.

Foto: Hotel Crystal Light
RESTORAN CRYISTAL LIGHT
Dimitrija Tucovića 186
018 415 0666
069 603 607

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com