Promo

Ponuda poslova u Nišu – poslovi.infostud.com

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu na kraju maja meseca 2020. godine, prema podacima Infostuda, ima nešto više od 290 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Ponuda poslova na portalu poslovi.infostud, sredinom juna meseca zaista je šarenolika.

Kao po navici, najviše se traže stručnjaci u IT oblasti i programeri za razne programske jezike.

Mnogim firmama potrebni su inženjeri u oblasti građevinarstva, arhitekte, inženjeri zaštite na radu, a farmaceutske kuće i apoteke traže diplomirane farmaceute.

Ono što se uvek traži jesu komercijalisti, menadžeri marketinga i prodaje, kao i prodavci u radnjama.

Od zanatske struke traže se bravari, automehaničari, stolari, električari, mesari.

Primetna je i potreba vozača B i C kategorije, kao i poslovi u vezi sa transportom robe.

Nekoliko firmi traži računovođe i knjigovođe.

Ono što je uvek aktuelno do je poznavanje stranog jezika, najčešće engleskog. Poslovi se kreću od onlajn predavača, do raznih poslova za koje je potrebno poznavanje jezika zbog komunikacije.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button