EkonomijaPromo vesti

Ponuda poslova u Nišu na portalu poslovi.infostud.com

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu trenutno, prema podacima Infostuda, ima oko 200 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

U sredinom decembra meseca na portalu poslovi.infostud ponuda poslova je zaista šarenolika, međutim, pojedine kategorije se posebno izdvajaju.

U poslednjem mesecu ove godine, veliki broj firmi i fabrika traži radnike na različitim pozicijama.

Od radnika u halama i magacinima, preko radnika na mašinama, u proizvodnji i održavanju, sve do pomoćnika i zamenika menadžera i direktora kompanija.

Ono što je primetno, jeste broj oglasa u kome se traže elektro inženjeri i električari.

U oblasti farmacije, traženi su diplomirani farmaceuti i farmaceutski tehničari.

Ponuda IT poslova je nešto manja nego uobičajeno, ali uvek ima firmi koje imaju otvorene konkurse za radna mesta u raznim IT oblastima.

Znanje engleskog jezika iz meseca u mesec, prema ponudi poslova, postaje prioritet. Tako da, ukoliko tečno govorite i pišete, imate široku lepezu poslova.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com