EkonomijaPromo vesti

Ponuda poslova u Nišu – Infostud

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu trenutno, prema podacima Infostuda, ima nešto manje od 200 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Sudeći prema oglasima za poslove koji se nalaze na Infostudu, najveća potražnja u Nišu trenutno je za prodavcima i to u svim sferama: prodavci u marketima, radnjama, terenski prodavci ili u kolcentrima.

Firme koje se bave programiranjem i IT tehnologijom traže stručnjake, kao i svakog meseca, u toj oblasti, te se traže zanimanja web i java developera i C++ programera.

Ovog meseca, nešto je veći broj oglasa u kojima se traže kuvari, od pozicije pomoćnog do glavnog kuvara.

U pojedinim oglasima firme traže mašinske i elektro inženjere, a takođe ima nekoliko oglasa za diplomirane farmaceute.

Od zanatskih zanimanja primetni su oglasi za tesara, vodoinstalatera, elektro montera i automehaničara.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com