EkonomijaPromo vesti

Ponuda poslova u Nišu – Infostud

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu trenutno, prema podacima Infostuda, ima oko 210 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Prema podacima o potražnji radnika na sajtu poslovni.infostud, kao i prethodnih meseci na kraju septembra najviše poslova ima u sferi prodaje.

Firme traže komercijaliste na terenu za prodaju najrazličitijih usluga i roba, u kol centrima, predstavnike prodaje ili prodavce u maloprodajnim objektima.

Nešto više, nego do sada, za one koji imaju dobro znanje engleskog, ali i drugih jezika, mogu se naći različiti poslovi, koji se obavljaju preko interneta, ali i u kompanijama.

Manje nego uobičajeno, ali uvek prisutni su oglasi u kojima firme traže IT stručnjake, ali i grafičke dizajnere i inženjere.

Takođe, firme traže i radnike za rad na mašinama, u proizvodnji i magacionere, kao i vozače.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close