EkonomijaPromo vesti

Ponuda poslova u Nišu – Infostud

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu trenutno, prema podacima Infostuda, ima nešto manje od 200 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Prema oglasima za posao koji se nalaze na portalu Infostuda, u toku jula meseca najveća potražnja je za radnicima u oblasti prodaje.

U velikom broju oglasa poslodavci traže terenske komercijaliste. Takođe, postoji potreba za prodavcima u okviru maloprodajnih objekata, kao i u kol centrima.

Ističe se nešto veći broj oglasa u oblasti kulinarstva i pekarstva. Pekara Branković traži radnike, od prodaje do proizvodnje bureka, pica i peciva.

Osiguravajuća društva traže agente životnog i neživotnog osiguranja.

Za razliku od prethodnog perioda, daleko je manja potražnja u okviru IT sektora, tako da je svega nekoliko oglasa u kojima se traže stručnjaci u toj struci.

Za inženjere mašinstva i elektronike ima nekoliko slobodnih mesta.

Fabrike u Nišu traže radnike na nekoliko pozicija.

Znanje stranog jezika, pogotovo engleskog i nemačkog, uvek je referenca koja se traži, te se izdvaja i nekoliko oglasa na koje mogu konkurisati oni koji tečno govore strane jezike.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button