DruštvoKultura

Ponovo svirka na bini u Jagodin mali na kojoj su nekad svirali najpoznatiji jugoslovenski bendovi

Uoči tradicionalnog obeležavanja slave opštine Pantelej, Svetog Pantelejmona 9. avgusta, Nišlije će moći da uživaju u koncertima “Crnih mambi” i alternativnih rok bendova. Kako je najavila predsednica Opštine Pantelej, Nataša Stanković, 8. avgusta nastupiće “Crne mambe” u 20.30 sati, dok je 9. avgust zakazan za dve grupe rok bendova.

“Ove dve kulturne večeri održaće se u Domu Učenika Srednjih škola, bina je obnovljena i biće stavljena u funkciju.  Naši sugradjani će moći da uzivaju u koncertima Crnih mambi alternativnih rok bendova. Koncert “Crnih mambi” zakazan za 8.avgusta, a 9. avgusta, baš na dan slave, zakazani su nastupi rok alternativnih bendova”, izjavila je predsednica opštine Pantelej, Nataša Stanković.

Prema rečima predsednice, na dan slave sviraće alternativni bendovi kako bi nas vratili u dobra stara vremena jer je ta bina bila kultno okupljanje mladih , kao i rok bendova širom Jugoslavije.

“Iz tog razloga, želimo da vratimo stari sjaj tom mestu na teritoriji naše Opštine”, završila je.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ovo devojče iz Matevca (N. Stanković) nema pojma o radnim akcijama u Nišu. Ljudi, koji znaju i poseduju autoritet nisu u lokalnim opštinskim vlastima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com