Društvo

Ponovo saobraćaju vozovi za prevoz putnika

Železnička kompanija za prevoz putnika „Srbija Voz“ od danas počinje sa postepenim uvoženjem vozova za unutrašnji putnički saobraćaj, a u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije, navodi se u saopštenju ove kompanije.

 

 

„Putnici su dužni da prilikom putovanja, u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19, obavezno koriste zaštitna sredstva maske i rukavice, drže bezbednu distancu i prate uputstva konduktera, kao i obeležja u vozu“, piše u saopštenju.

Iz kompanije “Srbija Voz” ističu da su pre uvođenja vozova u saobraćaj preduzete sve mere zaštite, kako putnika tako i osoblja. To je podrazumevalo dodatna čišćenja vozova, odnosno dezinfekciju podova, staklenih i metalnih površina, kao i svih ostalih površina sa kojima putnici dolaze u kontakt prilikom putovanja.

Danas je voz iz Beograda za Niš krenuo u 07,34 časova, a od utorka, 5. maja iz Niša za Beograd Centar polazi u 07,30 časova.

Vozovi na relaciji Niš- Leskovac- Niš, polaziće iz Niša u 06,40 i u 09,50 časova, a iz Leskovca u 08,15 i u 11,15 časova.

Iz Niša za Preševo voz će polazitu u 07,05 časova, a iz Preševa za Niš u 11,35 časova.

Na relaciji Niš- Merdare-Niš, voz iz Niša polaziće u 07,15 časova, a iz Merdara za Niš u 11,35 časova.

Vozovi od Niša do Dimitrovgrada saobraćaće tako što će iz Niša polaziti u 07,00 časova, a iz Dimitrovgrada za Niš u 11,25 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com