Politika

Ponovo napadnuta kancelarija narodnog poslanika i pokradena imovina Dveri Niš

Кancelarija narodnog poslanika, predsednika GrO Dveri Niš i potpredsednika Srpskog pokreta Dveri prof. dr Tamare Milenković Кerković, u strogom centru Niša u ul. Svetozara Markovića br.24 po drugi put, od kada je u avgustu mesecu otvorena, napadnuta je od strane nepoznatih lica. Ovoga puta su skinute i odnete table sa nazivom i logoom stranke sa fasade zgrade u kojoj se nalazi kancelarija Dveri Niš, kao i tabla sa fotografijama narodnih poslanika Boška Obradovića i Tamare Milenković Кerković, predsednika i potpredsednika Srpskog pokreta Dveri.

Za ovaj napad su nepoznatim počiniocima bile neophodne i merdevine i alat što znači da nije moguće da su mogli to neprimećeno da urade u najprometnijem delu grada, saopštila je ova partija.

„S obzirom da je ovo drugi put da je u roku od tri meseca od otvaranja kancelarije Dveri Niš i Narodnog poslanika izvršen napad, jasno je da se na ovaj način upućuje otvorena PRETNJA opozicionom radu Dveri Niš i narodnom poslaniku prof. dr Tamari Milenković Кerković zbog njenog opozicionog rada u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Кako je svaki Narodni poslanik predstavnik celokupnog naroda, ovaj napad predstavlja napad na suvereno telo nacije i mora biti najoštrije kažnjen. Ovakav čin nedopustiv je u bilo kojoj državi“, ističe se u saopštenju dostavljenom medijima.

Foto: Dveri Niš

„Zahtevamo od MUP-a i gradske vlasti da HITNO pronađu i kazne počinioce ovog krivičnog dela i obezbede Кancelariju narodnog poslanika i zaštite prostor parlamentarne stranke Dveri od napada na imovinu i bezbednost. Sekretar Gradske organizacije Dveri Niš koja je svakodnevno u kancelariji se nakon svih ovih ponovljenih napada na prostor stranke oseća nebezbedno i ugroženo.“


Dveri Niš ovakvi i ponovljeni siledžijski napadi sigurno neće uplašiti i sprečiti u borbi protiv lokalne vlasti SNS-a, koja već deset godina nastavlja sa uništenjem urbanog, kulturnog i privrednog identiteta Grada i ekonomskim upropašćavanjem Nišlija, kažu u ovoj niškoj stranci i poručuju:

„Ako neko misli da će na ovaj način da spreči rad Dveri Niš i narodnog poslanika Tamare Milenković Кerković u borbi za Niš, ozbiljno se varaju. Nastavićemo još žešće. Tek smo počeli.“

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com