DruštvoEkonomijaPolitika

Ponovo akcija reprograma dugovanja za komunalije uz dodatne pogodnosti

Nišlije koji imaju dugovanja za komunalne usluge, moći će i ove godine da reprogramiraju svoje dugove u Objedinjenoj naplati.

Kako je poručio gradonačelnik Niša Darko Bulatović, za televiziju Belle Amie, novina ove godine će biti da će se deo kamate otpisivati i onima koji dug budu vraćali na rate.

“Novina je ove godine mogućnost reprograma zaostalih dugovanja, reprograma na reprogram i mogućnost otpisivanja dela kamate, ne samo za građane koji izmire dug u celosti, nego i za one koji izvršavaju svoje obaveze na rate”, rekao je Darko Bulatović. “Oni koji potpišu ugovor na 12 meseci imaće otpis kamate od 70 procenata, oni koji to urade na 24 rate, otpis kamate je 50 odsto. Građani koji potpišu ugovor na 36 rata i izmire dugovanja, otpis kamate je 30 odsto. Dajemo mogućnosti i reprograma na 60 rata”.

Akcija reprograma dugovanja trajaće od 1. marta do 30. aprila tekuće godine. Ovu odluku trebalo bi da usvoji Gradsko veće.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com