Hronika

Ponavlja se suđenje za ubistvo biznismena u firmi “MIN Kopeks”

Apelacioni sud u Nišu ukinuo je presudu Višeg suda u NIšu kojom je N.M. (35) osuđen na 20 godina zatvora zbog teškog ubistva Draška Ranđelovića, a njegov rođeni brat M. M. (40) oslobođen optužbi za teško ubistvo.

Braća su optužena su da su 8. oktobra 2020. godine u hali firme “MIN Kopeks” na svirep i podmukao način ubili Ranđelovića sekirom i čekićem. Nakon toga su krvavu odeću bacili u Nišavu i pozvali policiju jer su Draška navodno pronašli mrtvog kada su se sa pauze za ručak vratili u firmu. Više javno tužilaštvo u Nišu u završnioj reči zatražilo je kaznu doživotnog zatvora za obojicu braće imajući u vidu sve okolnosti izvršenja krivičnog dela a posebno motiv zločina, način izvršenja ali i činjenicu kako su se okrivljeni ponašali posle ubistva, budući da su bili na sahrani žrtve gde su izjavljivali saučešće i nosili kovčeg sa telom.

Prvostepenom presudom koju je saopštio sudija Ivan Bogdanović 23.decembra 2021. godine N. M. je osuđen na 20 godina zatvora, a M. M. je oslobođen i ukinut mu je pritvor. Datum ponovnog suđenja biće saopšten nakon što presudu zvanično dobije Viši sud u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com