Društvo

Pomozimo Vasiliju da se izbori sa autizmom

Vasilije Kitić (2015.), iz Niša, ima spektar autizma, koji ga onemogućava da održi pažnju i ispunjava zadatke primerene njegovom uzrastu. Zbog ove dijagnoze teško stupa u socijalizaciju sa vršnjacima, uglavnom se igra sam.

Nakon brojnih pregleda roditelji su uspeli da dođu do leka koji bi mogao da minimalizuje njegov problem.

Vasiliju su sredstva potrebna za GCMAF injekcije i kapsule iz Japana, za tretmane defektologa i pedagoga, za sportske aktivnosti,  suplemente, bezglutensku ishranu kao i za troškove puta radi odlaska na preglede.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu  Vasiliju da se izbori sa autizmom,  tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 150 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Vasiliju!

SMS: 150 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001633978-10

Devizni račun: 160-6000001644018-57

IBAN: RS35160600000164401857

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Ja se sada osecam kao uzasna majka decaka sa autizmom jer ne trazim novac od dobrih ljudi za nepostojece lekove za autizam,sama placam svom detetu tretmane kod defektologa i ostalih strucnjaka.Ja sam uzasan roditelj koji je dobio tudju negu za dete,sve benificije grada i drzave (realno nisu bog zna sta) i ne skupljam za svoje dete za nepostojece lekove.Bas sam glupa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com