Društvo

POMOZIMO MARKU: Ovaj momak ima samo jednu želju – DA UDAHNE ŽIVOT!

Niški student Marko Mladenović ima samo dvadesetjednu godina a još od 2013. godine vodi pravu životnu bitku, kada mu je  dijagnostikovan tumor na kičmenom stubu. Danas sedam godina kasnije borba je nikad jača da ovaj momak nasmejan nastavi život.

Marko je pre sedam godina operisan i lečen hemioterapijom, bolest se ponovila ali ovog puta u težem obliku. Januara ove godine tumor se vratio, a krajem marta Marko je morao na još jednu operaciju i taj tumor je uklonjen. Nakon kontrolnog snimanja i dijagnostike postoperativnog stanja otkriven je još jedan tumor kojeg doktori nisu videli prilikom ranijih snimanja. Zbog veličine tog tumora hitno je urađena još jedna operacija.

Marko je, na žalost ostao nepokretan i hitno mu je potrebno dalje lečenje u inostranstvu. Klinika Acibadem iz Turske može da mu pruži adekvatno lečenje koje mu je potrebno za oporavak. Pomozimo Marku da pobedi u ovoj dugogodišnjoj i velikoj borbi.

“Mi smo u Istanbulu i trebalo bi za dvadesetak dana da prikupimo potrebna sredstva za narednu terapiju. Verujem da će nam naše Nišlije pomoći, hvala im”, rekao je za Niške Vesti otac Najdan Mladenović.

Da Marko pobedi opaku bolest i vrati se kolegama sa niškog Fakulteta zaštite na radu! Budimo humani!

Upišimo 817 i pošaljimo SMS na 3030

Upišimo human817 i pošaljimo SMS na 455

160-6000000069946-22

160600000006997338
IBAN: RS35160600000006997338
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

E-doniraj

PayPal

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com