Društvo

Pomozimo maloj Juliji da povrati vid!

Julija Dimitrijević (2015) bolije od autoimune bolesti, Reumatoidni Artritis, koji napada sopstvena tkiva, u njenom slučaju oko i uništava ga.

Prvi problemi su nastali 2017. godine. Dete je često bilo bolesno i jednog dana oko je počelo da crveni. U početku se porodica nadala da nije ništa ozbiljno, da je u pitanju obična upala, konjuktivitis i da će proći. Lečena je kapima, ali situacija sa očima je bila sve gora

Zatim Julija počinje sa biološkom terapijom – Humira, u nadi za prestanak upale oka. Međutim, ubrzo joj se dijagnostifikuje komplikovana katarakta i iridociklitis, nakon čega ona potpuno gubi vid na oku.

Roditelji saznaju za kliniku u Rusiji gde se leče i operišu slepa deca i ubrzo je kontaktiraju. Dobijaju odgovor da je potreban hitan dolazak i možda zadnja šansa za mogućnost povratka vida specijalnom, ruskom metodom.

Julijini roditelji se nadaju da će pomoć dobrih ljudi dati mogućnost da se Julija leči u Rusiji i tako poveća šanse da ponovo progleda i vrati se normalnom životu kao sva deca. Sredstva se prikupljaju za lečenje i za putne troškove.

Za Juliju do pobede! Budimo humani!
Pomozimo Juliji!
 Upišimo 745 i pošaljimo SMS na 3030
 Upišimo human745 i pošaljimo SMS na 455
 160-555335-46
 00-540-0004302.0
IBAN: RS35160005400004302047
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 E-doniraj

 PayPal

Foto: Budi Human

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com