Društvo

Pomozimo Bojanu iz Niša!

Bojanu je pre pet godina od iste bolesti preminuo mlađi brat!

Bojan Kocić (1971.) iz Niša, prve zdravstvene probleme je imao sa osamnaest meseci, kada su roditelji primetili da ima slabost u nogama. Nakon rođenja Bojanovog brata i primećivanja istih simptoma, urađene su analize i ustanovljeno je da obojica boluju od SMA Tip3.

Od oktobra 2018. godine, Bojan živi sam jer mu je nakon smrti roditelja, preminuo i brat Ivan, koji je takođe bio u invalidskim kolicima.

Bojan ima minimalna primanja i primoran je da se odrekne mnogih stvari, čak i pomoći fizikalne terapije jer nije u mogućnosti da na njih samostalno ode. Nema ni novca da plati da mu neko dođe i uradi mu tako potrebne fizikalne vežbe, kako bi mogao bar donekle da funkcioniše samostalno. Takođe, Bojan ima potrebu za vitaminima koje bi trebalo da koristi, a često je potrebna i popravka kolica koje je dobio, kao poklon od grupe humanih ljudi.

Bojan živi sam sa minimalnim primanjima i nije u mogućnosti da sam finansira lečenje.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Bojanu da lakše živi sa SMA, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 108 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1i Globaltel mreže.

Pomozimo Bojanu!

SMS: 108 na 2407
Dinarski račun: 160-6000001465615-20
Devizni račun: 160-6000001467428-13
IBAN: RS35160600000146742813
SWIFT-BIC/DBDBRSBG
Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod
Online donacije: E-doniraj,  PayPal

NE ZABORAVITE ONE KOJI SU DEO NAS: Paunović obradovao pred praznike Bojana Kocića koji boluje od spinalne mišićne atrofije

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com