Društvo

Pomoć za borca sa Košara i njegovu majku, koji žive bez struje gotovo pet godina

Bojana Jovančića, ratnog vojnog veterana, koji živi u centru Niša sa bolesnom majkom u teškim uslovima, posetila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima i donatorima i uručila mu pomoć.

 

„Obezbeđen je nameštaj koji je prema Bojanovim rečima bio najpotrebniji, biće mu dostavljena neophodna obuća i odeća, njegova majka biće u Prihvatilištu za odrasle i stare osobe. Pokrenuli smo proceduru za upis stana u katastar nepokretnosti kako bi što pre dobili struju koju nemaju gotovo pet godina, a Centar za socijalni rad „Sveti Sava“ dodelio je Bojanu jednokratnu novčanu pomoć“, rekla je tom prilikom gradonačelnica.

Bojan je tokom NATO agresije na našu zemlju bio pripadnik vojske raspoređen na Кosovu i Metohiji, nakon čega se razboleo i izgubio sposobnost za rad. On je zahvalio gradonačelnici koja ga je posetila sa timom saradnika rekavši da mu je drago da ga se neko setio i što pokušava da reši njegove probleme.

„Nadam se da je ovo početak kraja mojih muka i da ću posle života u mraku biti rešeni svi problemi i da ću dobiti ponovo struju, kao i da će majci biti bolje. Hvala gradonačelnici što je došla sa svojim timom i pokrenula rešavanje problema. To mi mnogo znači i nadam se najboljem“, rekao je Bojan.

Bojan živi bez struje od 2018. godine. Tvrdi da ne duguje ni dinar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com