Lica Niša

Polomljeno NOVO autobusko stajalište (FOTO)

Pre samo par meseci Niš je dobio nova autobuska stajališta. Hvalili smo se kako ćemo sada biti zaštićeniji od vetra i od kiše, ali i kako ćemo na njima imati i mogućnost da dopunimo bateriju na svom mobilnom telefonu, da koristimo internet.

Nije dugo trajalo, a već su pojedina išvljana. Tu se nije stalo, pa je “pametno” autobusko stajalište kod Gradske bolnice polomljeno u param parčad.

“Sada sam stigla na stanicu, srča je na sve strane, može neko da se poseče, sada je letnje vreme svi smo u sandalama. Ne znam kome je smetalo da se ovako iživljava”, kaže jedna Nišlijka.

I upravo tako. Staklo je debelo, tako da nikako nije moglo slučajno da se polomi. Da bi se razbilo u param parčad trebalo je upotrebiti silu, ili ga udariti nekim predmetom. Šta se zapravo desilo možemo samo da nagađamo, ili će odgovornost utvrditi nadležni organi. Ali ono što svakako znamo jeste da je ovaj primer vandalizma ružno “lice Niša”.

U Nišu su postavljena 23 smart stajališta, ajde da ih sačuvamo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com