Promo

Poliklinika Panajotović radi po regularnom radnom vremenu uz pooštrene mere zaštite

U Poliklinici Panajotović se sprovode sve mere zaštite po preporukama Ministarstva zdravlja Republike Srbije kako bi se sprečilo širenje infekcije virusom Covid-19.

Specijalističke preglede obavljaju sledeće službe: ginkologija u punom sastavu, kardiologija, gastroenterohepatologija, endokrinologija, pulmologija, urologija, zatim psihijatrija, radiologija. Laboratorija takođe radi po ustaljenom radnom vremenu.

„Preglede zakazujemo pozivom na naše kontakt telefone. Dostupni smo i nastojimo da se pregledi obave bez čekanja u tačno određenom terminu, kako bi se izbeglo duže zardžavanje pacijenata u zatvorenom prostoru“, kažu u Poliklinici Panajotović.

Pacijenti su obavezni da na uzalu u prostorije Poliklinike dezinfikuju ruke, stave masku na lice, zatim medicinska sestra proverava telesnu temperaturu beskontaktnim toplomerom na daljinu. Prostorije se često proveravaju, sterilišu ultravioletnim sterilizacionim lampama, radne površine se stalno čiste i dezinfikuju. Nakon svakog pregleda detaljno se dezinfikuju prostorije, ordinacija i radne površine.

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ

„Zahtevamo od pacijenata da u prostorije Poliklinike ulaze sami, a da pratnja sačeka u dvorištu. Trudimo se da u čekaonicama pacijenti borave što kraće i u manjem broju“, poručuju u Poliklinici Panajotović.

REDOVNI PREGLEDI I KONTROLE TRUDNICA

Obavezni ultrazvučni pregledi rade se nekoliko puta u toku trudnoće i to na početku (prilikom utvrđivanja trudnoće), a zatim na svakih mesec ili dva dana. Po potrebi, ginekolog može raditi preglede i češće, ukoliko postoji potreba za tim. Najmanje jedan ultrazvučni pregled je detaljan, odnosno ekspertni ultrazvuk, koji se radi najpre između 12. i 14. nedelje, a zatim između 20. i 24. nedelje trudnoće i predstavlja najdetaljniji i najpouzdaniji pregled ploda.

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ

Prvi pregled možete očekivati oko  8. nedelje trudnoće. Nakon toga, oko 12. nedelje trudnoće sledi detaljan ultrazvučni pregled praćen Dabl testom. Naredne ultrazvučne preglede možete očekivati na oko mesec ili više dana, u zavisnosti od preporuke vašeg doktora. Nakon 36. nedelje pregledi obuhvataju i CTG (kardiotokografiju, odnosno praćenje materilnih kontrakcija i srčanih tonova bebe).

Pregledi se mogu zakazati pozivom na kontakt telefon i mogu se obaviti u najkraćem vremenskom periodu.

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ
Dragiše Cvetkovića 29a
018 537999
www.poliklinikapanajotovic.rs
FACEBOOK

 

25 godina u službi Vašeg zdravlja, Poliklinika Panajotović

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com