Promo

Poliklinika Panajotović počinje sa radom: U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA

Nakon kraće pauze zbog vanrednog stanja i epidemije koronavirusa, Poliklinika Panajotović ponovo otvara svoja vrata, od ponedeljka, 4. maja.

Radno vreme Polklinike Panajotović je od 9 do 17 časova.

Od samog početka epidemije, pa tako i sada, sprovode se sve mere zaštite po preporukama Ministarstva zdravlja Republike Srbije i nadležnih organa.

Pregledi se mogu zakazati pozivom na kontakt telefon i mogu se obaviti u najkraćem vremenskom periodu, a kao i do sada, možete doći i bez zakazivanja. U tom slučaju poštuje se propisana distanca između pacijenata uz obavezno korišćenje zaštitne opreme (maski i rukavica).

Pacijenti na ulazu u prostorije poliklinike dezinfikuju ruke, stavljaju masku za jednokratnu upotrebu, meri se telesna temperatura bezkontaktnim toplomerom na daljinu. Prostorije se sterilišu ultravioletnim sterilizacionim lampama, radne površine se stalno čiste i dezinfikuju.

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ

„Zahtevamo od pacijenata da u prostorije poliklinike ulaze samo oni, a da pratnja sačeka u dvorištu. Trudimo se da u čekaonicama pacijenti borave sto kraće i u manjem broju“, poručuju u Poliklinici Panajotović.

U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA

Stručno i ljubazno osoblje, inače u potpunosti posvećeno Vama, u procesu je kontinuirane medicinske edukacije i stalnoj saradnji sa eminentnim stručnjacima iz svih oblasti medicine.

Strateški cilj ove kuće zdravlja je pružanje profesionalne, kompletne i blagovremene medicinske usluge pacijentu od postavljanja dijagnoze do primene terapije po poslednjim preporukama Svetske Zdravstvene organizacije.

Poliklinici se obavljaju specijalistički lekarski pregledi i ambulantne dijagnostičke i terapijske intervencije iz oblasti:

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ; Foto: Promo

– Interne medicine
– Kardiologije
– Gastroenterohepatologije
– Pulmologije
– Endokrinologije
– Radiologije
– Anesteziologije
– Neuropsihijatrije, EEG pregledi
– Ginekologije
– Urologije
– Laboratorije

Vaše zdravlje, dobrobit i poverenje su za naš imperativ…

POLIKLINIKA PANAJOTOVIĆ
Dragiše Cvetkovića 29a
018 537999
www.poliklinikapanajotovic.rs
FACEBOOK

 

U službi Vašeg zdravlja, Poliklinika Panajotović.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com