Promo

Poliklinika Maja: PRVA privatna dečja hirurgija u Gradu

Odeljenje dečje hirurgije u Poliklinici Maja je mesto gde se bezbedno sprovode hirurške intervencije najmlađih pacijenata. Na čelu sa prof. dr Anđelkom Slavković, jedinim dečjim hirurgom/urologom u ovom delu Srbije, uspešno se borimo sa urođenim anomalijama kod dece, obezbeđujemo adekvatnu ambulantnu negu i nastojimo da se kako roditelji, tako i deca osećaju sigurno u rukama naših lekara.

Upravo zato smo i okupili tim iskusnih stručnjaka, koji uz prof. dr Anđelku još čine:

Zahvaljujući spoju znanja i iskustva uz najmoderniju opremu na jednom mestu, obezbeđujemo vrhunsko lečenje svakom detetu. Odeljenje dečje hirurgije u Poliklinici Maja je organizovano po principu jednodnevne hirurgije, što sa sobom donosi mnoge prednosti. Ovaj način rada je postao zastupljen poslednjih nekoliko godina u našoj zemlji i praktikuje se kod rutinskih operacija, koje ne zahtevaju višednevni bolnički tretman.

Manje su traume, deca i roditelji nisu mnogo uplašeni jer već istog dana odlaze zajedno kući i uz savete dečjih hirurga i pedijatra, nastavljalju oporavak u toplini svoga doma. Nadzor lekara se svakako podrazumeva, a prva kontrola se zakazuje u naredna 24 sata.

Najćešće intervencije u okviru dečje hirurgije su zasigurno operacija različitih vrsta kile kod dece (hernija, bruh), kao i operacija nespuštenog testisa, fimoza i hipospadija. Pored ovih urođenih anomalija sa kojima se deca susreću, tu je i spisak svakodnevnih ambulantnih lečenja koje sprovodimo: pilonidalni sinus, uklanjanje dermoidnih cista, lipoma, papiloma na koži i pregibima, urasli nokti, frenuloplastika, otklanjanje nevusa, bradavica ili recimo, obrada pupčanika i granuloma.

Tim Poliklinike Maja se svakodnevno trudi da obezbedi adekvatnu lekarsku pomoć i doprinese bezbrižnom detinjstvu svakog deteta. Uvek smo tu da pomognemo roditeljima i pružimo adekvatan lekarski savet ili uslugu.

Poliklinika Maja – Centar zdravlja vašeg deteta

Poliklinika Maja
Bulevar Nemanjića 25a, Zona 3
018/530-541
www.klinikamaja.rs
Facebook

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com