Društvo

Policijski sindikat Srbije: Niške kolege imaju šugu!

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije u svom saopštenju upozorava  na loše uslove u kojima srpski policajci žive i rade. Kao drastičan  primer, ovaj sindikat je saopštio da su njihove kolege iz Niša dobile šugu.

“Prosto je neverovatno da zbog prljavštine i nebrige neko u 21. veku dobije šugu. Međutim, to se dogodilo u prostorijama MUP Srbije u Nišu. U zgradi Vatrogasnog doma u centru Niša, u jednom delu se nalaze prostorije saobraćajne policije Zapad Niš. Spavaonice predviđene za odmor saobraćajaca nisu dugo vremena čišćene, pa se pojavila šuga. Kako smo saznali, kod jednog vatrogasca je potvrđena šuga i on je na bolovanju, dok je još nekoliko vatrogasaca i saobraćajaca na ispitivanju” , obratio se medijima u saopštenju Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Veljko Mijailović, foto: Media centar

“Neverovanto je da sada, u 21. veku stvarno moramo da razmišljamo da će se pojaviti davno zaboravljene bolesti, a sve zbog najobičnije nebrige”, dodao je Mijailović, a prenosi danas.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com