DruštvoHronika

Policijska uprava Niš dobila novog načelnika

Rešenjem ministra unutrašnjih poslova za novog v.d. načelnika Policijske uprave u Nišu imenovan je Jovica Stojmenović, saznaju Niške Vesti. Radi se o iskusnom operativcu, dugogodišnjem radniku policije, koji je rukovodio sektorom Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) u Nišu, a pre toga Sektorom unutrašnje kontrole PU Niš.

Da podsetimo, Stojmenović je preuzeo dužnost prvog čoveka policije u Nišu nakon što je pre četiri meseca penzionisan dotadašnji Slaviša Virijević. Do postavljanja novog načelnika Upravu je vodio njegov zamenik Bojan Đorđević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Da reši trajno problem sa konjskim zapregama u Nišu!. Bahato zaustavljanje u kolovoznoj traci vozača. Divljanje motora po gradu. To je test njegove sposobnosti da bude načelnik PU Niš. Rok: 15 dana. Ako se vidi na ulice da nema više gore navedenog, onda zaslužuje da bude Načelnik!

  2. Neka je sa srećom načelniče, što reče gospodin u komentaru pre mene, eto za početak sredite divljački saobraćaj u gradu, bahato parkiranje, zaustavljanje, bahate taksiste koji se zaustavljaju i okreću gde hoce i kako hoće.. eto rešite nam za početak samo to i grad će procvetati a vama će gradjani biti zahvalni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com