Hronika

Policija zatekla noćas telo maloletnika na ulici – naložena obdukcija

Telo maloletnog A. Ć. (15) zatečeno je noćas na raskrsnici ulice Koste Stamenković i Janka Veselinovića, niška policija obavestila je Više javno tužilaštvo koje je naložilo obukciju, rekli su za Niške Vesti u Policijskoj upravi Niš.

Policija je dobila prijavu u 1:30 da se na raskrsnici ulice Koste Stamenković i Janka Veselinovića nalazi telo. Policija je izašla na teren i zatekla beživotno telo mladića, rečeno je Niškim Vestima.

O svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo koje je naložilo obdukciju i dalju istragu.

Kako nezvanično saznaju Niške Vesti, dečak se sa drugovima vraćao kući posle noćnog izlaska i ispred marketa u ulici Hajduk Veljkova primetili su muškarca koji je nešto govorio. Nesrećni dečak je pomislio da se muškarac njemu obraća pa mu je prišao i primetio da je on izvukao nož. Dečaci su počeli da beže, iako ih muškarac nije napao, niti potrčao za njima. Vrlo brzo nakon što su krenuli da beže, dečak se srušio i na mestu ostao mrtav.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com