Hronika

Policija uhapsila osumnjičenog za “teško ubistvo” noćas u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, brzom akcijom uhapsili su F. P. (1992) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Kako se sumnja, F. P. je noćas u jednom kafiću u Nišu nožem zadao ubodne rane trojici lica, od kojih jedno lice preminulo, jedno lice zadobilo teške telesne povrede opasne po život, a jedno je pušteno na kućno lečenje.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, F. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Dragi roditelji,
    Provodite vreme sa decom dok su mala, učite ih kućnom vaspitanju i načinu ophodjenja prema drugima, budite im vi sami model ponašanja. Ono što kao mali ne nauče, posle ne dolazi do glave.
    Niš je danas, na žalost, pun momaka od 20 ili 30 i nešto godina koji su puni neke negativne energije, skloni konfliktima i sukobima. Jedan ogroman broj roditelja je podbacio u svojoj misiji negde izmedju 1995 i 2005.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com